KARAOKELAITTEET NETISTÄ, TAI MYYMÄLÄSTÄ SUOLAHDESTA

 

Yhteystiedot, palaute, tuotetakuu ja maksutavat

TERVETULOA HELPOMMILLE OSTOKSILLE AMMATTILAISTEN AVUSTAMANA!


Karaokelaitteet.fi verkkokauppa on turvallinen, edullinen ja opastava kauppa kaikelle karaoke "kansalle". Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja haluamme tehdä parhaamme sen eteen, että homma toimii. Asiakkaitamme on suuri joukko tavallisia "Matti Meikäläisiä", karaokeyhdistyksiä, artisteja, laivayhtiöitä, baareja ja tv-yhtiöitä... ja kaikilla heillä on ollut yhteinen tavoite, saada laitteet joilla on ilo laulaa!

Asioiminen meillä on luotettavaa, koska yrityksemme perinteet yltävät vuoteen 1938 kodintekniikan parissa Suolahdessa. 
Monipuoliset ostokanavamme mahdollistavat kaikki tunnetuimmat audio-tuotemerkit todella sopivalla hintatasolla (useimmat tuotteet ovat meillä edullisimmat, myös uutuudet, emmekä myy kakkoslaatuisia tuotteita ilmoittamatta siitä erikseen!), kuten Yamaha, Madboy, Pioneer, Melhome, Tatsia.... Laaja valikoima, niin laitteissa kuin levyissä, antavat vapauden valita juuri sinulle sopivat tuotteet. Tuotteiden valinnassa opastamme mielellämme ja sivuiltamme löytyvä "aloitusopas" auttaa mukavasti alkuun. 
Kuuntele Radio Kompassin haastattelu koskien karaokelaitteiden hankintaa ja katso haastattelumme karaokesta sanomalehti Karjalaisesta.

Karaoketiimiimme omaa karaokeen 
pitkän ammatillisen ja harrastuksellisen taustan. Kaikki myymämme laitteet ovat joko meidän tai osaavien yhteistyökumppaniemme testaamia. Me tiedämme miten laitteiden tulisi soida. Järjestämämme DynaMics laulukilpailu Äänekoskella on saanut vuolaasti hyvää palautetta äänentoistosta. 

YHTEYSTIEDOT:

Harri Hintikka 
P.040 5254 056 
tilaus@kodintekniikka.net

Jari Honkonen 
P.040 5046 738 

Karaokelaitteet.fi verkkokaupan myymälä 
Keiteleentie 9 
44200 Suolahti(n.45km.Jyväskylästä pohjoiseen) 
tilaus@kodintekniikka.net 
P.014542307 
Radio ja Tv Kella Oy

TAKUU JA HUOLTO:

Kaikilla myytävilla tuotteilla on yhden vuoden takuu,mikäli ei toisin mainita.Takuu ei kuitenkaan koske esimerkiksi mikrofonikaapeleita, jotka ovat alttiita ulkopuoliselle rasitukselle ( jos huomaat heti uutena ongelman kaapelissa, otathan meihin yhteyttä ) 

KUINKA TOIMIN JOS HAVAITSEN TUOTTEESSA VIAN:

Madboy tuotteissa ole yhteydessä suoraan heidän tekniseen tukeen:

MADBOY TEKNINEN TUKI JA HUOLTO:

HUOLTO: 
Puh 045 651 6693 

POSTITUSOSOITE:

MadBoy Audio International Oy 
Aittatie 6,96100 Rovaniemi 
Finland/Sop.618860 

MUUT TUOTEMERKIT:

Ole meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostiin tilaus@kodintekniikka.net 
HYVÄ ASIAKAS. ETHÄN KOSKAAN LÄHETÄ TUOTTEITA MEILLE SUORAAN HUOLTOON, ENNENKUIN OLEMME KÄSITELLEET REKLAMAATION. JOS TUOTE LÄHETETÄÄN MEILLE ILMAN SOPIMUSNUMEROA, JOUDUMME PERIMÄÄN RAHDIN LÄHETTÄJÄLTÄ. 

Pyydä tarjous tai lisätietoja, otamme välittömästi yhteyttä. 

Yhteystiedot

Radio Ja Tv Kella OY
Kauppias Harri Hintikka
Keiteleentie 9
44200 Suolahti
Puh (014) 542 307
info@karaokelaitteet.fi