Tilausohjeet

Meiltä voi tilata tuotteita koko maahan seuraavasti:

1. Ostoskorin kautta näiltä nettivivuilta
2. Sähköpostilla erikseen sovitusti ennakkolaskulla

1. Toimitusehdot:

Tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee antaa suostumuksensa,että karaokelaitteet.fi
rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.
Asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta tilausta tehdessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 014 542307 tai sähköposti tilaus@kodintekniikka.net). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan,kun karaokelaitteet.fi sivulta
tilaus on "klikattu tilaus"-kuvakkeesta.Tilaaja saa sivuilta palautteen tilauksesta:
"Kiitos tilauksestasi!
Toimitamme tilatut tuotteet mahdollisimman pian.
Terveisin
Karaokelaitteet.fi".

Kun tilaus on pakattu ja lähetetty, seurantatunnus ilmoitetaan sähköpostilla (normaali käsittelyaika 2-4 arkipäivää). Mikäli tuotteet toimitetaan yhteistyökumppanin varastosta suoratoimituksena seurantatunnus lähetyksestä voi poiketa lähettäjän osalta. Pienemmissä levytilauksissa tunnusta ei ole saatavissa(kirjeposti).

2.3. Asiakkaalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen
tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta.Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa asiakkaan valitsemasta noutopaikasta (posti tai muu sovittu noutopiste).

2.4. Kuluttajan tekemän tilauksen jälkeen ei myyjällä ole oikeutta
muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on karaokelaitteet.fi
hinnastossa on tilauksen tekohetkellä.Voimassaoleva hinta ilmoitetaan
Euroissa (EUR). karaokelaitteet.fi pidättää oikeuden
hinnanmuutoksiin.

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut.Toimituskulut vaihtelevat tuotteittain ja ovat erisuuruiset maksutavasta riippuen.Tilauksen kokonaishinta on näkyvissä tilausruudussa tilausta tehtäessä

4. Toimitus

4.1. Toimitusaika normaalisti 2-4 arkipäivää(sesonki, esim.Joulu voi hidastaa toimituksia). Osa tilauksista saatetaan toimittaa yhteistyökumppanin varastosta suoraan loppuasiakkaalle, silloin on mahdollista ettei tilauksesta tule Itellan normaalia tilauksen seurantanumeroa. Näissä tapauksissa yhteydenotto tulee Itellalta sms-viestillä tai postitse.

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä.
Karaokelaitteet.fi toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden
mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. karaokelaitteet.fi toimittaa tuotteita Suomessa ja erikseen sovitusti sopimustoimipaikkoihin Ruotsissa(Rahti Ruotsiin on lisäveloitettava tuote). Kaikki
karaokelaitteet.fi:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja karaokelaitteet.fi muuta erikseen sovi.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Ennakkotilisiirto. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksuosoituksen suuruus ja tilisiirron viitenumero selviävät karaokelaitteet.fi lähettämästä laskusta.

b) Postiennakko. Maksu suoritetaan postikonttorissa lähetystä noudettaessa. Lähetys luovutetaan kuluttajalle maksua vastaan. HUOM! Mikäli tuotetta ei noudeta postitoimipaikasta määräaikaan mennessä (itellan ilmoitus paketin saapumisesta), tuote palautuu karaokelaitteet.fi verkkokauppaan.Noutamattoman paketin lähetyksestä koituvat kustannukset peritään kirjallisen tilauksen antajalta erillisellä laskulla.

c) Lasku. Voimme laskuttaa opiskelijaryhmiä ja yritysasiakkaita.
Laskutuksesta tulee sopia karaokelaitteet.fi:n kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

d) Maksaminen suoraan verkkopankin kautta.Toimitus tapahtuu maksuvarmenne listauksen mukaisessa järjestyksessä.
Yhteistyökumppanina toimii luotettava kotimainen
Checkout maksuliikenne palvelu. Yhteystiedot www.checkout.fi

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien.
Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman tai muuten puutteellisen tuotteen palautuksen,veloitamme omia kulujamme vähintään 25% tuotteen hinnasta sekä muut välittömät kulut.

6.2. Kuluttajan tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse ENNEN
tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään osoitteeseen
Tekniset Kella, Keiteleentie 9 44200 SUOLAHTI.

6.3. Tuotepalautukset tulee aina tehdä alkuperäisessä paketissa, hyvin pakattuna ja ilman turhia merkintöjä. Mukana kopio kuitista sekä tilitiedot maksun palautusta varten. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan (tai muun kuljetusliikkeen edustajan) läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopaikassa heti asiasta vahinkoilmoitus (tai rahtikirjaan merkintä vauriosta ja noutopaikan/paketin kuljettajan allekirjoitus). Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote,tuote on vaurioitunut tms. tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta välittömästi kuljetusliikkeen edustajalle, kuitenkin viimeistään 7 pv:n sisällä. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta karaokelaitteet.fi antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, karaokelaitteet.fi palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este

9.1. karaokelaitteet.fiei vastaa siitä,että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy karaokelaitteet.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, lakoista, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta karaokelaitteet.fi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.