OSAMAKSU-VERKKOMAKSU-LASKU-OSTOTURVA!!

Karaokelaitteet.fi:ssä monipuoliset maksutavat ostoksillesi. Voit hankkia tuotteesi kätevästi maksamalla omilla pankkitunnuksilla verkkopankissa kolmella maksutavalla (verkkopankki-maksut(esim. OP tai Nordea), sis. luottokortit ja lisäksi lasku tai osamaksu).

Maksutapahtumat karaokelaitteet.fi verkkokaupassa välittää kotimainen Checkout maksunvälityspalvelu, joka siirtää maksusi kauppiaalle turvallisesti. Checkout on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout tarjoaa asiakkaille ilmaisen ostoturvan, siksi ostaminen on meillä riskitöntä.

Tuotteet voi noutaa myös myymälästämme Keiteleentie 9, 44200 Suolahti. Myymälästä noudettaessa toimituskulut 0 €. Pyydämme varmistamaan reaaliaikaisen varastotilanteen ennen noutoa.

Tervetuloa ostoksille!

Rahoitus esimerkki Collector:

Collector Lasku ja Osamaksu tarjoaa kuluttajille jopa 2000 euron luoton verkkokaupassa. Maksaessaan Collectorilla, asiakas saa aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessaan asiakas voi myös maksaa ostoksena osissa 48 kuukauden aikana.