WELLO2 CARE HENGITYSHARJOITUSLAITE
Wello 2 orig.jpg
259,00€
Nyt 199,00€
Säästä 23%
Siirrä ostoskoriin »
Wello 2 orig.jpg Wello 2.jpg raaka.png

Suomalainen keksintö hengitysteiden hyvinvointiin. WellO2 on joka kodin hyvinvointilaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia.

Laitteen ainutlaatuinen teknologia on kansainvälisesti patentoitu ja se perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutukseen.

Laitteen käytöstä on hyötyä hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyneille, urheilijoille tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

WellO2 tarjoaa luonnollisen tavan helpottaa ja tehostaa hengitystä. Laitteen säädettävissä oleva vastusteinen ulos- ja sisäänhengitys vahvistaa hengityslihaksia, avaa hengitysteitä ja edesauttaa laitteen tuottaman höyryn pääsyä syvemmälle keuhkoihin. Lämmin höyry kosteuttaa limakalvoja, auttaa irrottamaan limaa sekä vähentää tukkoisuutta.

Laitetta käytettäessä lisätään vesi, säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus ja höyryn lämpö. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään rauhallisesti sisään laitteen tuottamaa höyryä.

Säädettävä höyryn lämpö sekä hengitysvastus takaavat optimaaliset olosuhteet laitteella tehtävään hengitysharjoitteluun käyttäjän kunnosta riippumatta. Laitetta voi käyttää päivittäin hengityselinten kunnon ylläpitoon ja parantamiseen, tai satunnaisesti hengitysvaikeuksien ilmaantuessa. Lämpimän höyryn hengittäminen jättää miellyttävän tunteen hengitysharjoittelun jälkeen.

WellO2-laitteen käyttäjäystävällisyyttä sekä käyttöön liittyviä turvallisuusnäkökohtia on huomioitu laitteen suunnittelussa eri tavoin.

Kaksoiskuorirakenne  ja hengityssäätimen turvaventtiilit suojaavat kuumalle vedelle altistumiselta. Muovimateriaalit, jotka ovat käyttäjän, veden tai höyryn kanssa kosketuksissa, ovat bisfenoli-vapaata, kestävää Tritan-muovia.

Laitteen hygieeninen käyttö on huomioitu suunnittelemalla henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut vaihdettavat osat, laitteen puhdistusohjelma sekä kori, johon laitteen osat on helppo laittaa puhdistusohjelmaa varten. Selkeät ja informatiiviset käyttöohjeet auttavat käyttämään laitetta turvallisesti.

 

==>>OPETUSVIDEO TUOTTEN KÄYTTÖÖN

==>VALMISTAJAN KOTISIVU