MELPLAYER 4, ESIASENNETTU 70 MELPLAY LEVYÄ+ 22 SATNIGHT LEVYÄ
mp4.jpg
7 000,00€
Nyt 4 000,00€
Säästä 43%
Siirrä ostoskoriin »
mp4.jpg

Meiltä heti varastosta Melplayer 4 edullisesti. Kysy myös kokonaistarjousta myynnistämme. Esiasennettuna Melplayn(1-70) ja SatNightin(1-22) tuotanto(kone päivitetty 10/19) yli 3800 kappaletta. Mukana myös Elvis ja Sinatra paketti.

Huom! tässä ostat tuoteen omaksi, etkä maksa erikseen kuukausivuokraa käyttösi mukaan. Useimmissa kohteissa ylivoimaisesti edullisin tapa hankkia suuri määrä Suomalaisia karaokekappaleita. Tässä kokonaisuudessa Suomen kielellä yli 3000 kappaletta. Jo pienemmän ravintolan käyttökustannukset ovat tyypillisesti 400€-800€/kk järjestelmässä missä karaoke soitetaan internet yhteyden yli palvelimelta. Melplayer 4:llä puolitetaan helposti kustannukset, kun kuukausimaksuja ei ole, eikä soittomäärä vaikuta hinnoitteluun. Kun tuote on hankittu meiltä, yllä olevan Melplayerin hankinta omaksi alkaen 140€/kk(edellytää luottopäätöksen)

Edistyksellinen tapa hoitaa taustamusiikki ja/tai karaoke ravintoloihin, yökerhoihin, hotelleihin sekä muihin yleisiin tiloihin. Helppokäyttöinen Linux-pohjainen multimediasoitin on monen vuoden kokemuksen ja kehityksen tulosta. Kehitystyössä ovat olleet mukana lukuisat karaokevetäjät palautteillaan ja toiveillaan ympäri Suomen. Ominaisuudet pähkinänkuoressa: - Monipuolinen kappalevalikoima. - Laaja suomalaisten levyjen valikoima - Monipuoliset ominaisuudet - Auto DJ ominaisuus säästää tarvittaessa työvoimakuluissakin - Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä - Jatkuva tuotekehitys - Huoltoverkko auttaa sinua aina ongelmatilanteissa ja yleensä jo samana iltana. - Puhelintuki joka päivä aina kello 02 asti. - Ikuinen ohjelmistotuki. Myymäläkauppoihin voimme tarjota erittäin edullisen maksusuunnitelman, jopa 30kk ilman korkoa, kuluja vain 5€ käsittelymaksu/kk. Osamaksu edellyttää luottopäätöksen. Tarkistamme ohjelmiston ennen koneen luovutusta, tästä syystä myymäläkauppa on sovittava etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.