AUDIO DESIGNPRO M2 15WL AKTIIVIKAIUTIN +KAKSI LANGATONTA MIKROFONIA
Audio desing 15.jpg
599,00€
Nyt 579,00€
Säästä 3%
Siirrä ostoskoriin »
Audio desing 15.jpg

TÄSTÄ AIKAMOINEN KARAOKEKESKUS! MUKANA VALMIINA LAADUKKAAT TOP MIKIT, ARVO ERIKSEEN OSTETTUNA 69€/KPL!!

AUDIODESIGN M2 M15WL KANNETTAVA AKKUKÄYTTÖINEN AKTIIVIKAIUTIN +KAKSI LANGATONTA MIKKIÄ/USB/BT/SD

Audio Design Pro Italiasta on toiminut äänentoistolaitteiden laadukkaana valmistajana jo yli 30-vuoden ajan. Testiemme mukaan saat hintaluokkansa parasta ääntä! Tuotteen helppo käyttö on omaa luokkaansa. Karaokeen tarvitset vain puhelimen, tietokoneen tai tabletin. Asennat tablettiin karaokeohjelmiston,  esimerkiksi Singan. Tabletin tai puhelimen voi liittää täysin langattomasti bluetoothilla Audio Design Pro kaiuttimeen, Langattomat mikrofonit päälle ja laulu voi alkaa. Tämä kaikki onnistuu myös ilman sähköä, koska tuotteessa on pitkäkestoinen akku sisäänrakennettuna. 

Uusi M2 mallistonsa akkukäyttöinen kannettava, joissa on markkinoiden paras akunkesto (10 tuntia täysillä tehoilla!) ja eniten volumea! Tässä on sinule oiva äänentoisto esim. puhumiseen, laulamiseen, katusoittoon, kotikaraokeen, liikunnanohjaukseen jne!


Sisältää kaksi langatonta mikrofonoia joiden ääni on selkeä ja erotteleva. Audio Design Pro M2 mallissa on akkutoiminto, Bluetooth, USB/SD. Ääntä saa siis kuuluviin kaikilla nykypäivän tavoilla. Audio Design Pro M2 sopii niin karaokeen koteihin ja karaokebaareihin kuin myös keikkakäyttöön, puhujille, seminaareihin ja mihin vaan missä tarvitaan saada ääntä kuuluviin. Sitä voi käyttää myös ulkona ja siinä on vetopyörät ja kahva kuljettamista varten. Etupaneelissa ovat säätimet käyttöä varten joka onkin helppoa sillä tarpeelliset säädöt ovat etupaneelissa eikä takana. Myös kaukosäädin helpottaa käyttöä paljon. Tässä kannettavassa äänentoistossa on myös lisämikrofoni liitäntä yhdelle mikrofonille tai soittimelle. Voit laittaa siihen mikrofonin tai esim. kitaran, keyboardin tms.

TEKNISET TIEDOT:

- Verkkovirta ja akkutoiminto sekä 12V DC (auton tupakansytytin, veneet, matkailuvaunut)
- Kaksi pyörää ja vetokahva
- Akulla käyttöaika jopa 10 tuntia!
- Sävysäädöt
- Kaiku laulua varten mikrofoneille
- Liitännät esim. laptopille, puhelimelle,padille yms.
- USB/SD/Bluetooth mahdollisuudet
- Kaukosäädin
- Kaksi langatonta käsimikkiä lupavapailla ilmaisilla taajuuksilla (VAKIONA Top mikit)
- 15" kaiutin
- 15 kg
- 750W tehoa!
- Käy myös ulkokäyttöön
- Lisäkaiuttimen kytkeminen onnistuu halutessasi output-liitännän kautta.
- Selkeä, erotteleva ja voimakas basson hienosti toistava sointi
- Mitat Mitat 48x39x70 cm